مشاوره حقوقی رایگان - سند زمین دولتی

با سلام اینجانب یه واحد اپارتمان که زمین ان دولت جهت ساخت اپارتمان به شرکت ناجا واگذارکرده از شرکت ناجا خریدم شرکت جهت دریافت سند ما رو به اداره راه و شهرسازی معرفی کرده حالا اداره راه و شهرسازی از ما فرم ج سبز می خواد در صورتی که تو قرارداد ناجا با اداره راه و شهرسازی حرفی از فرم ج نیست و فقط نوشته افراد واجد شراط معرفی کنید حتی شرایط افراد هم توضیح نداده ، ناجا می گه ما چظیفه داشتیم شما رو معرفی کنیم که کردیم و هیچ کس پاسخگو نیست

پاسخ ها :

اخذ سند زمین دولتی خرید زمین از ناجا سند زمین معامله زمین زمین دولتی زمین