مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک

با سلام بنده خودرو پراید هاچبک را از دوستم سال 96 خریدم و در سال 99 با پراید 141 معامله کردم با یک دلال بنگاه ماشین که به همدیگر قرار شد یک ماهه تعویض پلاک کنیم ولی ایشان ماشین را به یکی دیگه فروخته و خریدار جدید هاچبک برای تعویض پلاک جواب نمی‌داد و دوستم توقیف پلاک کرد و بعد از چند وقت که ماشین را پلیس گرفته و به پارکینگ منتقل کرد و دوست من یعنی صاحب هاچبک را برای درآوردن ماشین زنگ زدن و اومده و برای تعویض پلاک وکالت داده و دومرتبه برا تعویض پلاک اقدام نشد تا چند ماه پیش که برای تعویض پلاک اقدام میکنن که راهنمایی متوجه عوض کردن سه تیکه جلو میشن و مشکل قانونی برای تعویض پلاک ایجاد شده حالا از من شکایت کردن که معامله رو فسخ کنن لطفاً راهنمایی کنید ممنون

پاسخ ها :

عدم تعویض پلاک توسط خریدار تعویض پلاک خودرو پلاک خودرو معامله خودرو خودرو