مشاوره حقوقی رایگان - عدم تعویض پلاک توسط خریدار

باسلام . بنده 8ماه پیش پژو پارسی رو برای فروش نزد بنگاهی گذاشتم و ایشان همان روز پول خودرو رو به حساب من واریز کردو بعد از مراجعه من به بنگاه حاضر به دادن قولنامه نشد و گفت که وکالت 3 ماهه به شخص خریدار بده . اما بعد از گذشت 5 ماه از وکالت هنوز اقدام به تعویض پلاک نکرده. چه اقدامی انجام بدهم ؟
تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا اظهار نامه دهید و اگر نتیجه نداد دادخواست الزام به فک پلاک و توقیف خودرو دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست توقیف خودرو و فک پلاک به طرفیت کسی که بهش وکالت دادی

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست الزام به فک پلاک و توقیف فیزیکی خودرو را مطرح نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

توقیف پلاک را از راهور مرکز استان بخواهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست الزام به فک پلاک بدهید
برای ثبت دادخواست یا باید قرارداد داشته باشید یا اینکه با معرفی شهود دادخواست اثبات معامله و فک پلاک بدهید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

دادخواست الزام به فک پلاک و تنظیم سند مطرح کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق راهور اقدام به توقیف خودرو نمایید اگر انجام نشد از طریق محاکم اقدام نمایید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام اظهارنامه ارسال کنید از دفتر خدمات الکترونیک قضایی و سپس به پلیس راهور

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام وکالت دلیلی بر قرارداد نمی باشد لذا شما می توانید دادخواست توقیف پلاک خودرو را بدهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست الزام به فک پلاک را به ثبت برسانید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست الزام به فک پلاک و توقیف فیزیکی خودرو را تنظیم و از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت نمایید

مرصاد پوراعتضاد

جناب آقای مرصاد پوراعتضاد :

دادخواست الزام به فک پلاک خودرو ارائه بدهید‌.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

دادخواست فک پلاک خودرو دهید و آن را توصیف کنید