مشاوره حقوقی رایگان - تخریب زمین زراعی

سلام وقت بخیر.
بنده زمین کشاورزی دارم که کنار چهاه اب هستش و هر زمان که موتور چاه رو روشن میکنند،اعلام میکنند که اب فعال شده و کشاورزا به نوبت میتونن استفاده کنند.سازمان اب بدون اطلاع قبلی موتور چاه اب رو روشن میکنه،و محصولات من رو اب میبره،باید از کی شکایت کنم؟و پروسه ای رو پیش ببرم؟
چطوری خسارتی که بهم وارد شده رو مطالبه کنم؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شکایت تخریب ملک از امور آب و جهاد و متولی موتور چاه

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
از مسبب و مقصر می‌توان طرح شکایت کرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته تأمین دلیل را از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش به ثبت برسانید تا عامل خسارت و میزان خسارت توسط کارشناس رسمی دادگستری مشخص گردد.
سپس بر اساس نظریه کارشناسی، دادخواست به خواسته مطالبه خسارت به انضمام مطالبه خسارات دادرسی را از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده بهتر است دوستانه مشکل را با امور آب حل و فصل کنید.
به هر حال اگر شما ثابت کنید به دلیل تقصیر امور آب به محصولات کشاورزی شما خسارت وارد شده در این صورت طبق نظر کارشناس می توانید خسارت خود را بگیرید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اسناد و مدارک باید کامل و دقیق رویت شود و سپس اظهار نطر مناسب و دقیق انجام داد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مسبب را طرف دعوای تخریب اموال باستناد مدارک موجود قرار دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید
و دادخواست مطالبه خسارت را اقامه نمایید
باید مشخص گردد که آیا روشن کرده موتور اب ، با اطلاع قبلی به شما انجام شده است یا خیر

حکیمه عطالو

سرکار خانم حکیمه عطالو :

ابتدا تامین دلیل از شورای حل اختلاف و تعیین مسبب و میزان خسات توسط کارشناس و سپس اقامه دعوی

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا کارشناسی کنید تا با تامین دلیل شما وضعیت تقصیر و خسارت وارده بررسی شود سپس دادخواست مرتبط با آن را ارائه دهید