مشاوره حقوقی رایگان - مالیات صلح عمری

سلام و عرض ادب
پدرم ملکی رو به صورت صلح به فرزندانش منتقل کرده و حالا اعلام شده به صلح عمری مالیات درآمد اتفاقی بعد از انتقال تعلق میگیرد و این خیلی زیاد هست چون اعلام شده به نرخ روز مبلغ ملک دریافت میشود و جای دیگر اعلام شده مطابق ماده59 مالیات نقل و انتقال و 2 درصد از ارزش معاملاتی رو میگیرند. لطف درمورد مالیات صلح عمری بلاعوض توضیح کامل بدهید سپاسگزارم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

از اداره مالیات یا مشاور مالیاتی سوال کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این موضوع را از طریق سازمان امور مالیاتی کشور تحقیق و تفحص بفرمائید.

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام مالیات بعد از فوت هست به قیمت پایین منطقه ای

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

مالیات صلح عمرا تقریباً نزدیک به یک چهارم قیمت ملک به روز می‌باشد و بسیار بالاست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مالیات آن زیاد است بهتر است به دفترخانه مراجعه نمایید تا مقدار را تعیین کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره مالیات موضوع را پیگیری کنید.