مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند با تخمک اهدایی

با همسرم در حال متارکه هستم آیا حضانت فرزندان دو قلو، یک پسر و یک دختر یک ساله با تخمک اهدایی به خانم تعلق می‌گیرد؟
به این دلیل که فرزندان با تخمک اهدایی هستن یعنی از ژن مادر نیستن باز هم حضانت تا 7 سالگی با مادر است؟ و هیچ راهی برای در اختیار گرفتن فرزندان 1 ساله ام که شیر خشک مصرف می‌کنند برای پدر نیست؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود با مادر است مگر مادر صالح نباشد که دادگاه در تصمیم گیری مکلف به رعایت مصلحت طفل میباشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
حضانت فرزندان تا 7 سالگی بر عهده
مادر است

آزاده حیدری

سرکار خانم آزاده حیدری :

سلام. اگر طفل از تخمک زنی غیر از زوجه به دنیا آمده باشد، تا زمانی که بر اساس مواد قانونی یا نظر مراجع تقلید، رابطه نسبی بین مادر فعلی و فرزند ساقط نشود؛ حق حضانت متعلق به مادر فعلی است. این رویه حال حاضر محاکم است بنابراین حضانت همچنان با مادر است.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر طفل از تخمک زنی غیر از زوجه به دنیا آمده باشد، تا زمانی که بر اساس مواد قانونی یا نظر مراجع تقلید، رابطه نسبی بین مادر فعلی و فرزند ساقط نشود؛ حق حضانت متعلق به مادر فعلی است.در نتیجه اسناد سجلی فرزند مشترک که سند رسمی بوده همچنان معتبر می باشندمستندات: ماده 1169 قانون مدنی-

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

تا هفت سالگی با مادر، پس از آن با پدر مگر بنا به رعایت مصلحت کودک همچنان حضانت با مادر باقی بماند به حکم قاضی

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با این شرایط نیز حضانت با مادر است .
شما اگر عدم صلاحیت مادر را ثابت کند می توانید دادخواست سلب حضانت بدهید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

تا زمانی که حکم قطعی دادگاه به سلب حضانت مادر صادر نشده باشد ، حضانت فرزندان تا 7 سالگی با مادر است .