مشاوره حقوقی رایگان - وام ازدواج

با سلام و احترام
من مجبورم که وام ازدواج مو بفروشم وام ازدواج من 180ملیون است بابت این فروش سفته چه مبلغی بگیرم ؟ و سفته رو چطوری بنویسم. ممنون از شما

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق قانون خرید و فروش وام ممنوع است و شما حتی اگر قرارداد رسمی با خریدار تنظیم کنید، اگر بعداً خریدار اقساط بانک را پرداخت نکند بانک علیه شما اقدام می کند و ادعای فروش وام را نمی پذیرد.
به هر حال در عمل خرید و فروش می شود و شما می توانید قراردادی بین خود تنظیم کنید و به اندازه مبلغ وام چک یا سفته بگیرید .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در هر صورت اگر طرف مقابل اقساط را نپردازد شما می‌بایست اقساط با این را بپردازیدقرارداد تنظیم نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی تماس بگیرید تا یک سری موارد تکمیلی به شما عرض شود

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

اگر طرف شما مال و اموال دارد این انتقال را انجام دهید در غیر اینصورت اگر 10 برابر مبلغ وام هم سفته بگیرید در نهایت مسئول پرداخت وام شما هستید و درگیر پیچیدگی های دادگاه خواهید شد که ممکن است چند سال طول بکشد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید تخصصی با وکیلی در این مورد مشورت کنبد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام بهتر است از وکلا بصورت حضوری کمک بگیرید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بهتر است در این خصوص همزمان با یک وکیل متخصص مشورت نمایید تا عواقبی حقوقی برای شما ایجاد نگردد

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
سفته به میزان سه برابر مبلغ وام اخذ شود و نیاز به تنظیم قرارداد خصوصی خواهید داشت تا امکان استفاده از سفته ها در صورت عدم پرداخت اقساط وام فراهم باشد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بایدمعادل یا ده درصد بیشتر از مبلغ وام دریافت نمایید و بابت ضمانت بازپرداخت اقساط وام اصولاً این ثبت دریافت خواهد شد

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

به اندازه مبلغ وام چک یا سفته بگیرید . به وکیل مراجعه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید هر تعهدی بگیرید اما در صورت عدم پرداخت اقساط شما می‌بایست بپردازید