مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه سهم ورثه متوفی از اجاره مغازه‌ ها

سلام و درود برشما.
4سال تقریبا ازفوت پدرم می‌گذرد و از اموال غیرمنقول فقط 3دربند مغازه تجاری اجاره‌بهای آنها را مادرم در اختیار و صاحب داشته، ما 5برادر ویک خواهرهایم که خواهرم ومن مستقلا جدا از ملک پدری زندگی متاهلانه داشته ایم، آیا برای دریافت اجاره های 3دربند مغازه به مدت 4سال امکان رسیدن به انمقدار از سهم مثلا من وجوددارد؟ ازکجا شروع؟ کرده

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود اری امکان مطالبه وجود دارد
حصر وراثت نموده و دادخواست متناسب طرح گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست بدهید و اجرت المثل ایام تصرف را مطالبه کنید.
با اخذ گواهی انحصار وراثت و پرداخت مالیات می توانید به نسبت سهم خود به نام خودتان سند بزنید و اگر خواستید می توانید درخواست تقسیم و فروش بدهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام از زمانی که پدر شما فوت نموده شما می‌توانید حقوق مطالبات و اجاره را دریافت کنید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
بله امکان پیگیری خواهید داشت ابتدا مشورت با وکیل و سپس طرح دادخواست از طریق دفاتر خدمات قضایی.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شما باید ابتدا درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایید
و بعد دادخواست تقسیم ترکه را اقامه نمایید
و دادخواست خلع ید و اجرت المثل ایام تصرف را مطرح نمایید
و

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله قابل پیگیری است ابتدا انحصار وراثت کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطالبه اجاره سهم خود از ماترک متوفی مطرح نمایید به طرفیت کلیه وراث به استناد گواهی انحصار وراثت

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله امکان‌پذیر است می‌توان دادخواست حقوقی تقدیم نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام بله از طریق دفتر خدمات قضایی دادخواست خود را ثبت کنید

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

گزینه مربوط به بررسی مدارک را انتخاب نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با گواهی انحصار وراثت درخواست تقسیم ترکه دهید و سپس اجرت المثل ایام تصرف را بخواهید