مشاوره حقوقی رایگان - ایا میشه فسخ کرد

با عرض سلام و خسته نباشید
بنده چندروز پیش یک دستگاه موتورسیکلت را توی سایت آگهی دیدم و رفتم موتورو دیدم و فروشنده خیلی از موتور تعریف کرد و گفت 6 ماهه که خریدمش و بخاطر مسائل مالی مجبور ب فروش شدم و همچنین چند قلم لوازم موتور کم بود اعم از آینه‌ها،گلگیرجلو،گلگیر عقب ک گفت توی انباره و برات پیدا میکنم و بهت میدم(همین لوازم بالای 6،7 تومن قیمتشونه)
خلاصه باهم معاملمون شد و 500 هزار تومن ب عنوان بیعانه به فروشنده پرداخت کردم و ایشون گفتن نیازی ب قولنامه نیست و شنبه 11 فروردین بیاین دفترخانه و وکالت تعویض پلاک بگیرین و تسویه کنید.
شنبه هم رفتم و کل پول رو ب صورت دلار و سکه و 25 میلیون هم کارت ب کارت کردم و موتورو تحویل گرفتم و یک ماه هم فرصت تعویض پلاک ب من دادن.
امشب متوجه ک ایشون دلال بوده و موتورو قبل تعطیلات عید خریداری کرده و همچنین موتور تصادف سنگین داشته و حتی شاسی موتورم کج شده بوده توی تصادف ک تعمیر شده و همچنین لوازمی هم ک موتور کم داشت هم موجود نیست و فروشنده الکی گفته توی انباری هست.
هنوز تعویض پلاک نکردم
حالا میخوام بدونم باید چیکار کنم
خواهش میکنم راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .بی گدار به اب زده اید قولنامه هم که ندارید اسناد موتور هم بنام شما نشده است لذا اگر موتور معیوب است ابتدا یک تامین دلیل بگیرید وسپس اظهارنامه برایش بفرستید که قصد فسخ دارید وسریعا یک دادخواست تنفیذ فسخ به علت تدلیس در معامله مطرح نمایید وحتما در خصوص عیب ومشکل موتور یک تامین دلیل بگیرید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
اظهارنامه بفرستید.
موفق باشید .

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

سلام این سوالات نیاز به توضیح و بررسی مدارک دارد در صورت تمایل وقت مشاوره بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

کاربر محترم با توجه به سوال مطروحه و توضیحات ارائه شده جهت راهکار مناسب حقوقی مستلزم اخذ توضیحات بیشتر و بررسی اسناد و مدارک می باشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام سریعا به موجب اظهارنامه اعلام فسخ کنید و سپس دادخواست بدهید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام موضوع نیاز به بررسی بیشتر و اطلاعات دقیقتر دارد

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام ابتدا تامین دلیل بگیرید سپس اظهارنامه دهید