مشاوره حقوقی رایگان - خونه مشترک سه دنگی با خانمم

سلام یک منزل قولنامه ای دارم سه دنگ زدم به نام خانم،ایشون منزل وترک کردن وازمن شکایت مهریه ونفقه کردن ودربهاروبستن.وتمامی مدارک خونه هم بردن کپی قولنامه روهم نه بنگاه داره نه اتحادیه.برای گرفتن خونم بایدچیکارکنم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید متن قولنامه و شرایط توافق طی گفتگوی متقابل بررسی شود تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر خانه هبه بوده رجوع از هبه بزنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر شرایط هبه موجود باشد باید رجوع از هبه را مطرح نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام حسب مورد دعوای الزام به تنظیم سند رسمی یا اثبات مالکیت مطرح کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

از دفترخانه و یا املاک می‌توانید مدارک را کپی بگیرید

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

سلام میتونید دادخواست الزام به عودت مدارک بدید و در نهایت اگر اختلاف حل نشد دادخواست فروش مال مشا و هرکس سهم خودش رو از محل فروش برداره

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شکایت ممانعت از حق ملکی و سرقت وسایل شامل ....