مشاوره حقوقی رایگان - زمین های تصرف شده

سلام عرض ادب
چند هزار متر زمین پدر بزرگ بنده از فردی با دفترچه در زمان قدیم که به عنوان سند شناخته میشده خریداری کرده و ان دفترچه هنوز موجود است اما در واقع پسر ان شخص میگوید هنوز زمین ها مال پدر بنده بوده و هست و به هیچ کس نفروخته با توجه به شکایت علیه پسر شخصی که زمین را فروخته طبق قانون متهم شده اما مشکل ما ن تنها به جایی نرسید بلکه ان شخص غیر قانونی زمین هارا فروخت ( میگویند رابط داشته کارش درست شده ) که زمین هارا بالا کشیده و فروخته به اسم خودش والله اعلم
(ممنون میشم از راهنماییتون )

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

اگر بعد از اثبات مالکیت شما بوده جرم فروش مال غیر مسجل است و الا فقط از زمین خلع ید صورت می گیرد در صورتیکه در دادخواست آمده باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در وهله اول می‌بایست مدارک شما بررسی شود اما اگر این فروش بعد از اثبات مالکیت بوده خب فروش مال غیر در اینجا صورت گرفته است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت فروش مال غیر شکایت کنید

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

نیاز به برررسی بیشتر دارد، در صورت تمایل وقت مشاوره بگیرید

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، پرونده و محتویات آن نیاز به بررسی دقیق و مشاوره حضوری نزد وکیل دارد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ادعای شما نیاز به دلیل دارد لذا در صورتی که طرف مقابل بنا به مدارک موجود مالکیت اقدام به فروش نموده باشد حقی برای شما متصور نیست در غیر این صورت فروش مال غیر است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

اگر مستندات مالکیت‌ دارید طرح شکایت فروش مال غير مطرح شود
مشهد هستید درخدمتم

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام نیاز به بررسی مدارک دارد