مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین

سلام خسته نباشید،پرسه تمکین چقدزمان میبره؟باگرفتن حکم چطوراجرامیشود.

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام زمان قابل پیش بینی نیست
اجراییه صادر میکنند و از زن میخواهند که تمکین کندو به منزل برگردد

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
طول مدت رسیدگی قضایی قابل پیش‌بینی نیست پس از صدور حکم برای زوجه اجرائیه ارسال خواهد شد تا برای تمکین اعلام آمادگی نماید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از زمان تقدیم دادخواست تا أخذ گواهی نشوز حدود شش ماه زمان می‌برد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد
تا زمانی که زوجه ناشزه محسوب نشده مستحق نفقه میباشد و باید تأدیه گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در شرایطی که حکم الزام به تمکین زوجه قطعیت یافته باشد ، می توان اجرای حکم تمکین دادگاه را تقاضا کرد که نحوه آن ، به این صورت است که مرد ، از دادگاه ، تقاضای صدور اجراییه می کند . در صورت عدم اجرای حکم توسط زن ، ضمانت اجرای موضوع ، عدم پرداخت نفقه به زن و نیز ، امکان ازدواج مجدد شوهر با اجازه دادگاه می باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در صورت احراز و اثبات عدم تمکین زوجه ، حکم قطعی صادر خواهد شد و باید درخواست صدور اجراییه را نمایید تا به زوجه ابلاغ گردد و در صورت عدم مراجعه ، زوجه ناشزه محسوب می‌شود
و

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
قابل پیش بینی نیست.
از طریق اجرای احکام اجرا می شود .
موفق باشید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد