مشاوره حقوقی رایگان - خلاف انجام شده توسط خریدار

باعرض سلام وخسته نباشیدخدمت شما عزیزان .بنده یک ماشین 405 به یک نفر فروختم و وکالت یک ماهه بهش دادم ولی ایشون تعویض پلاک نکرده واز وقت وکالت گذشته .ایا اگر فرد خریدار با ماشین خلافی انجام دهد به پای فروشنده محسوب می شود یانه با تشکر

پاسخ ها :

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام کسی که ماشین به نامش هست درگیر می‌شود قطعا

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلامکسی مسئول است که اقدام را انجام داده مسئولیت‌های کیفری شخصی است برای توقیف خودرو خود می‌توانید اقدام کنید

پویا علیزاده

جناب آقای پویا علیزاده :

با سلام بله ،اقدام به توقیف و فک پلاک نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
ولی در صورت تخلف رانندگی برای صاحب پلاک مشکل پیش میاد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

بله دادخواست الزام به فک پلاک مطرح نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

خیر، به پای خریدار است چون شما مبیع را تسلیم نموده اید و قرارداد دارید. میتوانید دادخواست توقیف پلاک نمایید