مشاوره حقوقی رایگان - کتک زدن بی دلیل

سلام من 19 سالمه و برادر بزرگترم25 . دیشب بدون هیچ دلیلی منو کتکم زد و الان هم اثار دستاش رو صورت گردن و دستام هست چجوری شکایت کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید اگر افاقه ننمود قانونا قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است....

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به کلانتری مراجعه نمایید نامه به پزشکی قانونی اخذ نمایید سپس از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید.
اگر قصد شکایت دارید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان ضرب و شتم عمدی شکایت کنید.

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

به یکی از دفاتر خدمات قضایی مراجعه و شکوائیه ثبت نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

به محض وقوع هر جرمی همان لحظه با پلیس 110 تماس بگیرید تا صورت جلسه نماید اما با توجه به اینکه یک روز گذشته است اثبات این موضوع نیاز به سایر دلایل دارد از جمله شهادت سایر خانواده، یا اقرار خود شخص

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
از طریق دفاتر خدمات قضایی طرح شکایت نمایید و با مراجعه به کلانتری برگ معرفی به پزشکی قانونی دریافت نمایید.

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

شکایت در دفاتر خدمات قضایی مبنی برضرب و جرح عمدی و درخواست معرفی به پزشکی قانونی