مشاوره حقوقی رایگان - ماشین خریدم طرف نمیاد وکالت بده البته من از بنگاه خریدم ولی صاحب سند باید بیاد وکالت بده درسته

ماشین خریدم طرف نمیاد وکالت بده البته من از بنگاه خریدم ولی صاحب سند باید بیاد وکالت بده درسته حالا باید چکار کنم لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم تشکر از شما

پاسخ ها :

رضا کریمی آبگرمانی

جناب آقای رضا کریمی آبگرمانی :

سلام
باید فروشنده قبلی و ایادی قبلی را طرح دعوی کرده با موضوع اثبات مالکیت نسبت به شش دانگ خودروی شماره پلاک ..... و الزام به تنظیم سند رسمی خودرو

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام باید مشخص شود که شخصی که نام آن به عنوان فروشنده در قرارداد درج شده است آیا از جانب مالک خودرو اجازه فروش را به صورت قانونی داشته است یا خیرصورت می‌توانید دادخواست بدهید در غیر این صورت می‌بایست از نمایشگاه شکایت نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما می‌بایست دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و الزام به فک پلاک اقامه نمایید
و نتیجه خواهید گرفت

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دادخواست الزام به فک و تعویض پلاک تقدیم نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و فک پلاک تنظیم گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
علیه فروشنده و ایادی قبلی دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

فروشنده مستقیم طرف خود را الزام به انجام تعهد از جمله فک پلاک و یا رفع مانع جهت انتقال سند نمایید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و فک پلاک مطرح نمایید.

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام نسبت به همه ایادی قبلی دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی مطرح نمایید