مشاوره حقوقی رایگان - وکالت برای ماشینم

باسلام. بنده سال 99 یک نیسان از فامیل خودمان خریدم و تمام مبلغ پول را پرداخت کردم و ماشین را به همراه کارت ماشین و کارت سوخت به من داد ولی وکالت یا برگه سبز یا سند خودرو به من نداد و حتی این 3سال برای ماشین هم بیمه گرفتم خلاصه ماشین به اسم اونه و بهم وکالت نمیده الان مه ماندم چیکار کنم

پاسخ ها :

سیدعلی شفیعی

جناب آقای سیدعلی شفیعی :

قراداد فی مابین و فیش های پرداختی و بیمه نامه ها رو ضمیمه یک دادخواست کنید و الزام به تنظیم سند بخوایید