مشاوره حقوقی رایگان - توافق نامه

با سلام
ملکی شش دانگ بنام خودم دارم که قبل از ازدواجم خریداری کردم قسمتی از هزینه این ملک را همسرم گفتند بعنوان حامی پرداخت می کند لذا ایشان خواسته ای دارد مبنی بر تعیین تکلیف این ملک بعد از فوت من، (چون ما دارای فرزند نیستیم و خانواده ی من هم قسمتی از ملک من را وارث هستند.) ایشان می گوید که بعد از فوت شما ، نمی خواهم با خانواده ت دچار اختلاف شوم و چون حمایت مالی بابت خانه ات کردم هزینه هایی که کمک کردم به قیمت روز محاسبه و به من پرداخت می کنید یا محضر برویم متعهد شو بعد از فوت تو کاملا اموال منقول و غیر منقول تو در اختیار من باشد و بعد از فوت من وقف شود تا من زنده ام خانواده ت اجازه فروش و سهم خواهی بعد از فوت شما نکنند. مهریه من سکه هست که بعد از ازدواج ، ایشان پیشنهاد دادند و توافق کردیم یک ملک به جای مهریه که در سند ازدواج ثبت هست برایم بخرند ( در سند ازدواج همان سکه هنوز ثبت هست ) و گفتند اگر اقدام نکنید من هیچ ملکی بابت مهریه شما نمی خرم . لطفا راهنمایی بفرمایید من چه اقدامی کنم که هم خانواده ام بعد از فوت من از ایشان اذیت نشوند و هم بابت مهریه ام اذیتم نکند. چون ایشان بهم گفتند بابت هزینه های خانه ات همکاری و حمایتت می کنم و حالا خواسته ای دیگر دارد احساس نگرانی دارم که متعهد به تعهداتش راجع به مهریه ام و حتی اگر با این خواسته ش هم توافق محضری کنم نباشد. متشکرم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با توجه به اظهارات شما موضوع نیاز به بررسی بیشتر دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
چند راهکار وجود دارد
جهت ارائه راهکار قانونی نیاز به گفتگوی متقابل است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
موضوع شما نیازمند برسی بیشتر است و گفت و گوی متقابل را می طلبد در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

از طریق مشاوره تلفنی دادراه با من تماس بگیرید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ملک شما از سوی زوجه قابل توقیف برای مهریه است در صورتی که خالص از هرگونه بدهی و وصیت باشد اما بهتر است برای رفع هرگونه تنازع آتی با مشورت یک وکیل اقدامات قانونی و حقوقی لازم را معمول دارید می‌توانید در این خصوص از طریق دادراه تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات ارائه شده نیازمند بررسی دقیق‌تر اسناد و مدارک جهت ارائه راهکار مناسب حقوقی و بررسی جزئیات می‌باشد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم چندین راهکار قانونی متصور است که جهت انتخاب راهکار مناسب وضعیت خود توصیه میشود از گفتگوی تلفنی سایت استفاده کنید