مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی توسط مامور پلیس

بنده به عنوان شاکی از سگ گردانی داخل مشاعات ساختمان زنگ زدم 110، گشت موتوری اومده شروع به فحاشی و گفتن کلماتی مثل ک*ک ....ش کرده‌. بهش میگم حق نداری فحاشی کنی، همراه با سرباز همراهش، بدون حکم ورود به منزل، وارد ساختمان شدن و به من حمله کردن. رفتم کلانتری، رییس کلانتری میگه برو هر گ ...ه...ی دلت میخواد بخور. اگه میتونی ثابت کن. البته فیلم دوربین مداربسته هست که حمله ور شدن، ولی صدا نداره. اما چند نفر شاهد ماجرا بودن.
197 و 116 هم شکایت کردم ولی پیگیری نشد. چیکار کنم؟!

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق دادسرای نظامی شکایت خود را پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در مراجع قضایی شکوائیه خود را مطرح نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق سازمان قضایی نیروهای مسلح پیگیری نمائید و شکایت خود را به سرانجام برسانید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی اقدام کنید