مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله خودرو دو تکه

پراید 83 خریداری و به نام زدم و الان بعد بیست روز معلوم شده اتاق صندوق عقب مدل 81 است و سر جلو
اتاق مدل 83 است .چگونه باید معامله را به هم بزنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود بستگی به مفاد قرارداد دارد
بدوا اظهارنامه ارسال گردد
سپس دادخواست تخصصی

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا باید مبایعه نامه فی مابین برسی شود ؛ برای فسخ درصورت وجود شرایط قانونی اول اظهارنامه تنظیم و سپس باید دادخواست ثبت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

سریعاً اظهارنامه فسخ معامله را به فروشنده ابلاغ نمایید و سپس دادخواست اعلام تایید فسخ تقدیم گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
معامله قابل فسخ است
شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل مطرح نمایید
و باید اظهارنامه برای فروشنده ارسال نمایید
و دادخواست تنفیذ فسخ اقامه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر حق فسخ ساقط نشده می توانید با ارسال اظهارنامه فسخ قرارداد را به جهت خیار عیب به فروشنده اعلام کنید و سپس دادخواست تایید فسخ بدهید.
جهت ثبت اظهارنامه و دادخواست به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید.