مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

درودبرشما بنده مهریه خانمم را پرداخت کردم بادست خط خودش نوشته که اینقدر مهریه ام را دریافت کردم وحتی 25 تومان هم از اجرت المثل فقط یک سکه که طبق توافقی که کرده بودیم دیرتر پرداخت کرد اضافه کردیم وحتی نوشته بخاطر الباقی مهریه حق توقیف اموال یابلوکه کردن حساب را ندارد ولی الان برای اجرای المثل رفته اجرائیه وحتی مهریه هم انکار میکنه میگه من یک سکه گرفتم متن دست نویس هم هست که لازم شد به حضور ارسال می‌شود ممنون میشم راهنمایم کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
متن مربوطه باید به نظر برسد
علیه نامبرده قابل استناد است
اصل بر اعتبار و صحت است مگر خلاف آن ثابت شود

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

در دادگاه مهریه و در مقام دفاع اصل دست‌نوشته ارایه شود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با توجه به توضیحات شما ، جهت اظهارنظر دقیق حقوقی و ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی جزئیات سند تنظیمی است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متن مذکور باید برسی شود تا بتوان اظهار نظر دقیقی نمود
درصورت تمایل از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
متن دست‌نویس نیاز است که تحت بررسی و مورد مطالعه قرار گیرد.