مشاوره حقوقی رایگان - گزارش خلاف واقع

باسلام و احترام
به علت کلماتی که در گزارشات رییس بنده وجود داشت، اعاده حیثیت کردم لذا قاضی به جهت اینکه کلمات صراحتا نسبت جرم نداشت، قرار منع تعقیب صادر کرد.
اما گزارشات خلاف واقع بود که در متن شکواییه به آن اشاره شده ولی عنوان شکایت صرفا افترا بوده است.
آیا میتوان نسبت به گزارشات خلاف واقع اقدام به دادسرا کرد یا خیر؟

پاسخ ها :

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام در زمان طرح شکایت در صورت اینکه عنوان شکایت با موضوع اختلاف داشته باشد یعنی عنوان اتهامی با عنوان شکایت یکی نباشد دادسرا بایستی خود راسا موضوع را انتخاب و رسیدگی نمایند مهم اعلام جرم است ممکن است از نظر دادستان اساسا جرمی صورت نگرفته باشد و شما می توانید از طریق اداری یعنی از طریق بازرسی و حراست اداره از ریس خود شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله امکان پیگیری برای شما وجود دارد هم از طریقاداری و هم از طریق دادسرا و مراجع محترم کیفری مورد پیگیری می‌باشد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

قرار منع تعقیب مطابق ماده 265 آیین دادرسی کیفری ظرف 10 روز قابل اعتراض از سوی شما جهت رسیدگی در دادگاه کیفری 2 است