مشاوره حقوقی رایگان - شروع به قتل و افترای عملی

اخیرا زن وشوهری به خانواده فرد متوفی بیان نموده ان که شاهد قتل عزیزشون بدست اینجانب بودن وجزییاتی رو از صحنه قتل ومخفی کردن الت قتل براشون بازگو نمودن وخواستار انتقام خون متوفی ازبنده شده اند که تمامی موارد در شکایت خانواده متوفی به جرم قتل عمد ذکر گردیده وبا وجود شهود زیاد از آمدن به دادگاه وتایید حرفاشون امتناع نموده وترس ازبنده رو علل نیامدن عنوان نمودن وبیان کرده اند که چندین بار با چاقو وادار به سکوتشان کردم حال که تبرئه شدم به چه جرمی ازشون شکایت کنم هرچند کارشون نتیجه هم داشته ومدارکی از تهدیدبنده به انتقام توسط خانواده متوفی حتی بعد ازحکم برائت موجود است خواهشمندم بطور دقیق بفرمایید ممنون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید شکوائیه افترا و اعاده حیثیت را مطرح نمایید
و شما باید سؤ نیت ایشان را اثبات نمایید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

پاسخ درست و دقيق تنها با رؤيت مدارك ممكن است

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام موضوع نیاز به بررسی دقیق پرونده دارد