مشاوره حقوقی رایگان - شکایت افترا

سلام
توی آگاهی شهر سمنان از من بعلت سرقت یه گوشی اعلام سرقت شد و منو خواستن و رفتم و من دلایلی آوردم و پرونده در نهایت در دادسرا بعد بیست روز بر بیگناهی من بسته شد و قرار منع تعقیب صادر شد.من از طرف مقابل به اتهام افترا شکایت کردم و اینبار پرونده برای تحقیقات مقدماتی به یک کلانتری در شهر سمنان ارجاع داده شد و منو خواستن تا مدارک ببرم..بعد مدتی ابلاغیه اومد و شورای حل اختلاف ما رو خواستن..اینم بگم من توی شکایتم گفته بودم هم طرف مجازات بشه هم خسارت های رفت و برگشتی که بر من تحمیل کرده رو بده اونم طبق ماده ده قانون مسئولیت مدنی که البته کارشناس دفتر قضایی اصرار می کرد این قسمت درخواست خسارت و ماده قانونی رو ننویسیم و باید دادخواست حقوقی جداگانه بدم که من گفتم بذارید باشه و بنویسید..برای شورا لایحه زدم چون من ساکن شهر کلاله استان گلستانم امکان حضور توی اون تاریخ ابلاغ رو ندارم و ادامش گفتم ضمن اینکه فقط در صورت معذرت خواهی متهم و جبران ضررهای مادی که به مبلغ سه میلیون بوده، حاضر به رضایتم در غیر اینصورت با توجه مدارکی که ارائه کردم در خواست مجازات متهم رو دارم...شورای حل اختلاف همون روز دادنامه صادر کرد و نوشت بعلت عدم حصول سازش پرونده به مرجع صلاحیتدار ارسال شد و پرونده رو مختومه کردن....توی سامانه adliran.ir رفتم و روند اجرای پرونده رو دیدم، نوشته شده موضوع «ارسال پرونده الكترونيك» و گیرنده «مجتمع دادسراي عمومي و انقلاب شهرستان سمنان» و بنظر پرونده به دادسرا ارجاع شده البته هنوز پیامکی برام نیومده..
حالا با توجه به این توضیحات میخوام بدونم آیا میشه هم مجازات بشه و هم خسارت بگیرم ازش؟ یا همون راه رضایت رو که به شورای حل اختلاف گفتم یعنی پولمو بده و رضایت بدم در غیر اینصورت مجازات بشه؟ یا اصلا این لایحه با اصل شکایتم در تعارضه و لایحه ام اشتباه بوده؟!

یک حرفی هم که ابتدای شروع شکایتم بود و نتوستم درکش کنم حرف معاون کلانتری بود که گفتش دستت به هیچ چیزی نمیرسه و فقط هزینه رفت و آمد میوفته گردنت گفتم چطور گفتش که مثله تو زیاد دیدیم و چون بار اوله طرفه و این منع تعقیب، حکم دادگاه نیست و قرار دادسراست بیخیال طرف میشن و مجازاتش نمیکنن که همکارای دیگه ای که توی اتاقش بودن حرفشو تایید کردن!!! اینم بهم بگید اصلا این کار من نتیجه داره؟ این حرف سرهنگ کلانتری چه معنی داره؟

با تشکر فراوان

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد....

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. در این قضیه تشخیص قاضی رسیدگی کننده ملاک است .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اسناد مدارک شما نیازمند بررسی دقیق و سنجیده است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

باید بررسی کرد و اسناد و مدارک را سنجید باید مطالعه پرونده صورت گیرد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام برای خسارت باید دادخواست جداگانه داده شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

برای مطالبه خسارت شما باید دادخواست مطالبه هزینه دادرسی و سایر خسارات را اقامه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
موضوع نیازمند بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل است تا زوایای خاموش موضوع مشخص و روشن شود تا بتوان اظهارنظر دقیق حقوقی در این باب به شما ارائه شود.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اظهارنظر مستلزم بررسی مدارک و مستندات است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

درست گفته بی فایده است چون شکواییه با دادخوست متفاوت است و شما هردو را قاطی کردی