مشاوره حقوقی رایگان - برداشتن طلا به جای بدهی

سلام.من 5فقره سفته به شخصی دادم بعد از چند ماه سفته هارو به من نداد و مجددا سفته هارو گذاشت اجرا و شکایت کرد واسه من ابلاغیه نیومده و توی سیستم دادگاه زده که من مشاهده کردم و بدون حضور من حکم جلب گرفتن اومدن من رو بگیرند خواهرم برام طلا به عنوان مال گذاشت طرف مقابل طلاهارو نگرفت و گفت میخوام اذیتت کنم الان 6ماه گذشته و الان طلاهارو رفته بگیرد. چطور میتونم جلوی طلاهارو بگیرم...شکایت خیانت در امانت کردم اما زمان میبرد اگر طلاهارو ببرد به سختی میتونم پس بگیرم ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قابل اقدام و پیگیری است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شما ملزم به پرداخت دین خود هستید و در صورتی که شخص ثالثی بخواهد دین شما را پرداخت کند و با اجازه شما باشد ی‌تواند به شما رجوع کند در غیر این صورت پرداخت کننده حق رجوع به شما نیز ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با توجه به توضیحات شما ، جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی جزئیات موضوع میباشد