مشاوره حقوقی رایگان - پیامک استفاده از کارت بانکی در سایت شرط بندی

سلام چند پیام از تمام کارت های بانکی ام اومده که این کارت ها شناسایی شده برای استفاده از سایت قمار و جرم است معاونت فضای مجازی
میخواستم بدونم این پیام ها در حد اخطار هست؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان بروز مشکل و طرح شکایت نیز متصور است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله هشدار است و ممکن است حساب های شما مسدود نشه و پرونده ای نیز تشکیل نشه به شرطی که مجدد وارد سایت شرط بندی نشوید.
توجه داشته باشید فعالیت در سایت شرط بندی جرم است و دادگاه می تواند تا 6 ماه حبس یا تا 74 ضربه شلاق تعیین کند.
ولی به خاطر اینکه تعداد افرادی که در سایت های شرط بندی فعالیت دارند امکان تشکیل پرونده قضایی برای همه آنها وجود ندارد و در عمل یا بعد از پیام هشدار تشکیل پرونده نمیشه و اگر هم تشکیل بشه ممکن است تعهد اخذ بشه و یا این مجازات شلاق یا حبس تبدیل به جزای نقدی بشه و یا تعلیق بشه.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی محتملاست به دادستانی کل کشور معاونت فضای مجازی مراجعه کنید