مشاوره حقوقی رایگان - پیامک بانک مبنی بر شرکت در سایت های شرط بندی

سلام وخسته نباشید.چند روز پیش این پیامک برام اومد.ولی حسابم مسدود نشده. آیا در صورتی ک تکرار نشود جای نگرانی دارد؟ ممنون میشم جواب بدید
مشتری گرامی
با سلام؛
بر اساس پایش‌های صورت گرفته، از «کارت بانکی» شما در سایت‌های شرط‌بندی و قمار استفاده شده است. قمار، بر اساس ماده 705 قانون مجازات اسلامی با هر وسیله‌ای که صورت بگیرد، جرم شرط‌بندی تلقی شده و مجازات مرتکب این عمل، یک تا 6 ماه حبس خواهد بود.
در صورتی که بدون آگاهی به سایت‌های مربوطه مراجعه نموده‌اید، تکرار این اقدام موجبات تحت تعقیب مراجع قضایی را به دنبال خواهد داشت.
اداره مبارزه با پولشویی بانک تجارت

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و