مشاوره حقوقی رایگان - اخراجی پس از انصراف از کار

سلام
ورودی سال1391 به صورت رسمی آزمایشی بودم پس از 3 سال خدمت به دلایلی چون دوری مسیر خدمت و... انصراف دادم و چند سال بعد حکم اخراجی برای من زدند .
آیا اکنون می توان دوباره مشغول به کار شوم و یا در آزمون های آموزش و پرورش مجددا شرکت کنم .

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این امر را از طریق وزارت آموزش و پرورش پیگیری بنمائید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با سلام،این موارد مربوط به آیین نامه های ارگان مربوطه است از آموزش و پرورش موضوع را پیگیری کنید