مشاوره حقوقی رایگان - رشوه به مامور ایست بازرسی

شوهر من با ماموران ایست بازرسی دوست هستن ، از ماشین هایی که بار پوشاک و یا خوراک دارند در ازای پرداخت هزینه اجازه میدهند بدون این که تفتیش بشوند عبور کنند آیا کار ایشان رشوه هست یا نه؟

پاسخ ها :

محمد قاسمی

جناب آقای محمد قاسمی :

سلام ووقت بخیر.اگربه مامور پول می دهند بله رشوه است.ضمناًاقدام وی می تواندمعاونت درقاچاق کالا ونیزتحصیل مال ازطریق نامشروع باشد.