مشاوره حقوقی رایگان - اتهام رشوه

از من چهار میلیارد کلاهبرداری شده پرونده ام رفته آگاهی افسر پرونده از من پول دستی خواست بود منم 14 تومن دستی دادم و الان مامور را به جرم رشوه برای کسی دیگه گرفتن از بازرسی نیروی انتظامی به من زنگ زدن بیا اینجا آیا برای من پرونده میشه

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. در صورت عدم اقرار طرفین و عدم اثبات خیر.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
حتما و در هر ‌حالتی انکار نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر ثابت شود رشوه دادید بله مگر اینکه در دادگاه ثابت بشه به اجبار مامور پرداخت شده