مشاوره حقوقی رایگان - پیامک دادستانی بابت سایت شرط بندی

همین الان پیامکی اومده از طرف دادگستری مبنی بر اینکه شماره کارت بانکی شما بابت شرط بندی شناسایی شده و چنانچه محرز شود فعالیت زیاد بوده تا 10 سال حبس دارد از این حرف ها....من متاسفانه به دلیل اینکه هربار میخواهم پولی رو که تو سایت میبازم رو جبران کنم و در نهایت برد و باختم رو حساب کردم بازنده بودم و زندگیم نابود شده تا اینجا...پیامک دادگستری به چه معنا هست؟! آیا از من شکایت میشه؟ آیا توبه کنیم قبول میکنن

پاسخ ها :

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
صرف پیامک دلیل بر شکایت نمی باشد اما شما نیز باید احتیاط کنید و انجام فعالیت های شرط بندی ممکن است برای شما درسر ساز شود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
این پیام هشدار است و اگر وارد سایت نشوید مشکلی پیش نمیاد و جای نگرانی نیست ولی اگر بعد از این پیام وارد سایت شوید و بازی کنید امکان تشکیل پرونده و احضار به دادگاه وجود دارد.
مجازات بازی در سایت شرط بندی تا 6 ماه حبس و یا تا 74 ضربه شلاق تعیین می شود و کسانی که اظهار پشیمانی کنند معمولاً با اخذ تعهد مشکل حل می شود و یا اینکه مجازات جزای نقدی تعیین می شود.
اگر مجدد وارد نشوید جای نگرانی نیست.
بهتر است در سامانه ثنا ثبت‌نام کنید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

این یک پیام هشدار است، از فعالیت در این سایتها خودداری کنیدوگرنه برای شما دردسر ساز میشود

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

بله از شعبه مسدود کننده پیگیری کنید حل میشود