مشاوره حقوقی رایگان - پیامک دادستانی برای شرط بندی

سلام پیامک دادستانی درباره شناسایی حساب در شرطبندی آگاه سازی و هشدار بوده یا جنبه دیگری دارد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ممکن است جنبه دیگری نیز داشته باشن

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اصولاً برای هشدار است اما بستگی به مبالغ و تعداد سالی که بازی کرده‌اید نیز دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
این پیام هشدار است
ولی ممکن است بعد از این پیام اقدام به مسدودی حساب و تشکیل پرونده نمایند که در این صورت باید پیگیری کنید.
اگر مجدد وارد سایت نشوید ممکن است مشکلی پیش نیاد.
طبق قانون فعالیت در سایت شرط بندی جرم است و دادگاه می تواند تا شش ماه حبس و یا تا 74 ضربه شلاق تعیین کند.
البته این مجازات قابل تبدیل به جزای نقدی است و امکان تعلیق اجرای مجازات و مواردی از این قبیل وجود دارد و در عمل نیز ممکن است با اخذ تعهد مشکل حل بشه .

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

هرگونه ابلاغ از طریق سامانه عدل ایران معتبر است

رضا کریمی آبگرمانی

جناب آقای رضا کریمی آبگرمانی :

سلام در صورت عدم فعالیت به صورت حرفه ای ابتدا هشدار می باشد

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
ابتدا اخطار و هشدار در صورت تکرار مسدودی حساب.