مشاوره حقوقی رایگان - پیامک دادستانی برای قماربازی در فضای مجازی

من در یک سایت شرط بندی فعالیت داشتم و از 4 کارت عابر بانک استفاده میکردم دیروز 7 پیامک برای همه حساب های من اومده حتی حسابی که اصلا کار نکردم باهاش یا حسابی که برای واریز حقوقم هست و خرج زندگیم میشود این پیامک اومده که: حساب بانکی شما به شماره »» از طریق سامانه هوشمند، در حین فعالیت در قمارخانه های مجازی در سال جاری شناسایی شده است. طبق قانون، هرگونه قماربازی، شرطبندی و بخت آزمایی در فضای مجازی جرم است و برای مرتکبین حرفه ای تا 10 سال حبس به عنوان مجازات در نظر گرفته شده است. معاونت فضای مجازی دادستانی کل کشور خواستم بدونم این پیامک جنبه هشدار داره یا دردسر میشه برام؟ اگه دیگه شرکت نکنم و توی این سایت ها نرم حل میشه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
امکان بروز مشکل وجود دارد
ممکن است پرونده قضایی تشکیل شده باشد با تشکیل گردد
و برای عده ای صرفا در حد اخطار است
فلذا باید موردی مورد بررسی قرار گیرد….

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر دیگر به فعالیت خود در این باره ادامه ندهید مجازات نخواهید شد.