مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت نشتی آب در ساختمان

سلام وقتتون بخیر.من مدیر یک ساختمان هستم.عمر این ساختمان حدودا 12 سال هست.سال گذشته در طی بارندگی سقف یکی از واحدهای طبقه ی آخر نم داد و پس از اطلاع به مدیریت و با خشک شدن محیط پشت بام محل ترک ایزوگام پیدا شد و تعمیر شد و امسال هم در طی بارندگی و برف دیگه نشتی نداشت. حالا مالک واحد مدعی است که یک میلیون تومان به خاطر اصلاح نم زدگی و رنگ واحد هزینه شده و باید از محل شارژ ساختمان به ایشون پرداخت بشه .میخواستم بدونم آیا ادعای ایشون صحت داره و باید خسارت به چه نحوی پرداخت بشه.ممنونم.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
پرداخت هزینه بر ‌عهده تمام واحدها است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا تمرین دلیل کنید با جلب نظر کارشناس سپس بر اساس نظریه کارشناس دادخواست مطالبه خسارت دهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تامین دلیل صحیح است که به اشتباه در تایپ قبلی تمرین دلیل نوشته شد