مشاوره حقوقی رایگان - اخذ نوبت اجرای احکام

سلام من پرونده حضانت دخترم رو داشتم ک آخرین بار پیام اومد که حضانت دخترم تا نه سالگی با من هست و قرار دادگاه قطعی مبنی بر این تصمیم
الان ابلاغیه اومد طی سه روز باید برای حکم بیام دادگاه
توی ابلاغیه نوشت احضار برای اجرای حکم
الان نوبت الکترونیکی گرفتم علت مراجعه توی عناوین ننوشته بود اجرای حکم من ببین عناوین که نوشته بود علت مراجعه زدم اظهارات تکمیلی الان نمی‌دونم این درست هست یانه یعنی اینکه نوبت گرفتم برای اجرای احکام اما علت مراجعه رو نمی‌دونستم چی بزنم الان به نظرتون چیکار کنم ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام گاهی برای نوبت گرفتن آن موضوع و آن سمت وجود ندارد نوبت بگیرید به قاضی محترم اجرای احکام مراجعه نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اشکالی ندارد مهم زمان و تاریخ مراجعه شماست علت بسیار مهم نیست � چیزی می‌تواند باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

موضوع مهم نیست یک چیزی عنوان کنید مهم زمان حضور شماست

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام از سامانه نوبت بگیرید مهم روز و ساعت است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق شعبه موضوع را پیگیری کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اینکه علت مراجعه چه است زیاد مهم نیست پیگیری پرونده در اهم موضوعات است در لیست وجود دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
مسأله ای نیست مهم تاریخ و زمان رجوع است