مشاوره حقوقی رایگان - استخدام آموزش و پرورش در صورت معاف از رزم سربازی

با سلام
بنده مدت دو سال خدمت سربازی را انجام دادم بنا به پارگی نصبی ربات ، معاف از رزم گروه الف درج شده...آیا میتوانم برای استخدامی آموزش پرورش شرکت کنم یا خیر
این هم عرض کنم که مربوط به سه سال گذشته هست و الان هیچ مشکلی ندارم میتوانم تمام مراحل تست پزشکی را انجام دهم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بسته به شرایط استخدام ارگان مربوطه باید درخواست دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در ماهیت مانعی ندارد اما هر ارگانی آموزش و پرورش سپاه ارتش یا ارگان‌های دیگری که قصد جذب نیرو دارند برای خود شرایطی دارند ممکن است کمیسیون پزشکی برای آن شغل شما را نپذیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شرایط استخدام را مطالعه کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام ؛ بستگی به شرایط استخدام اون اداره دارد، جهت کسب اطلاعات بیشتر از نهاد مربوطه پیگیری نمایید