مشاوره حقوقی رایگان - استخدام آموزش و پرورش

با سلام من به تازگی در آموزش و پرورش استخدام شده ام ولی در مراحل معرفی بهداشت به علت افت شنوایی ارجاع به پزشک متخصص گوش شده ام‌.میخواستم بدونم چنانچه متخصص هم افت شنوایی رو تایید کنه احتمال داره که در استخدام به مشکل برخورد کنم؟

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با توجه به شغل مربوطه و اهمیت شنوایی در ان بله ولیکن امکان رفع مشکل شنوایی وجود دارد

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام بله باید سلامتی شما متناسب با قوانین آموزش و پرورش احراز شود

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. هر چند سوالتان حقوقی نیست اما باید گفت با توجه به اهمیت این مورد در شغل مورد نظر شما محتمل است. البته در صورتی ک از سایر جهات توانمندی خود را نشان دهید و مشکل شنوایی خود را از طریق وسایل مورد نظر رفع کنید مورد قبول واقع خواهد شدـ نگران نباشید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام نگران نباشید می توانید مشکل شنوایی خود را از طریق وسایل مورد نیاز مثل سمعک رفع نمایید

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام این موضوعات تشریفات و ضوابط خاص خود را دارد لذا بهتر است به دایره حقوقی سازمان مربوطه مراجعه کنید