مشاوره حقوقی رایگان - ابطال معامله به دلیل عدم دریافت ثمن

با سلام.در سال 93 سه ونیم دانگ از شش دانگ آپارتمان را به دلیل تحکیم روابط خانوادگی و جلوگیری از طلاق همسرم،به نامش قرارداد کردم (هبه قید نشده)و از آن جایی که برادر زنم املاکی بود مبلغ بیش از ارزش واقعی در قرارداد قید کرد و نوشت که فروشنده نقدا ثمن‌ را دریافت کرده.. و بنده هم امضا کردم ولی اصلا مبلغی از آن ها نگرفتم چون که هدف خرید و فروش نبود.الان بعد از چندین سال دادخواست داده که سند به نام من بزن و مهریه اش رو هم اجرا گذاشته و قصد جدایی دارد. بنده موضوع رجوع از هبه را پیش کشیدم و در دادگاه بدوی تایید شد ولی اعتراض زدن و حکم بدوی رد شد.آیا اگر من دادخواست ابطال قرارداد به دلیل عدم پرداخت ثمن‌ ارائه بدهم نتیجه میگیرم؟ اگر اثبات کنم که مبلغی پرداخت نکردند، آیا باز هم مجبورم به نام همسرم سند بزنم یا نه؟ممنونم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر اثبات نمایید که قرارداد صوری بوده است باطل است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع مذبور نیازمند برسی بیشتر است در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید