مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت ثمن‌ معامله

با سلام من پارسال ملکی را که مشاور املاک مشتری آورد را فروختم ودر دفتر خانه وکالت زدم که قرار بود پول بهم بدن ندادن وچک دادن بعد از بحث فراوان چک را گرفتم و در حین رفتن به بانک موتوری کیف من را دزدید و داخل آن قولنامه و مبایعه نامه هم بود وقتی به مشاور املاک اطلاع دادم گفت من چک ندادم سکه دادم حالا چه شکایتی میتوانم درباره ثمن‌ معامله از املاک انجام بدهم با توجه به نداشتن اصل قولنامه و مبایعه نامه

پاسخ ها :

سید رحیم هاشمی

جناب آقای سید رحیم هاشمی :

با سلام و عرض ادب خدمت شما کاربرگرامی.
با توجه به توضیحات شما امکان دریافت قولنامه مجدد خود را دارید و با مراجعه به صنف مربوط به مشاورین املاک می توانید ایشان را تحت فشار گذاشته و کپی نسخه موجود قولنامه را دریافت نمایید. پس از آن نیز از طریق قولنامه نسبت به اثبات وقوع عقد بیع و مطالبه ثمن معامله اقدام نمایید. اما با توجه به حساس بودن موضوع و سخت بودن مسیر حقوقی شما نیاز هست که از تخصص وکیل استفاده نمایید و به شما پیشنهاد می کنم حتما به وکیلی که متخصص در امور املاک و اسناد تجاری می باشد مراجعه نموده و از تخصص ایشان استفاده نمایید تا به نتیجه مطلوب برسید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در هر صورت شما دلیلی برای اثبات این ادعا باید داشته باشید تا بتوانید در دادگاه از خود دفاع کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته‌های اثبات وقوع بیع و مطالبه وجه مبنی بر ثمن معامله را از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش به ثبت برسانید.

محسن تهرانی

جناب آقای محسن تهرانی :

دادخواست اثبات بیع و دریافت ثمن معامله را بخواهید. حتما خریدار در دادگاه مبایعه نامه رو ارائه میدهد