مشاوره حقوقی رایگان - نحاسبه مهریه به نرخ روز در اجرای احکام

4 بار نوبت گرفتم طی 2 ماه گذشت‌ ولی روند محاسباتی بسیار کند است
من یک جا میخواهم پرداخت کنم تا سال جدید نشده و 3 روز بیشتر وقت ندارم .
احرای احکام تمام تلاش خودش رو میکنه که برود سال جدید حساب کند
چطور من پرداخت کنم تا سال جدید نیامده؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به رئیس مجتمع مراجعه نمایید و مشکل خود را بگویید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

صرفاً با پرداخت در واحد اجرای احکام شما مبرا می‌شوید می‌توانید مطابق اظهارنامه‌ای به داین اعلام نمایید که وجه شما آماده پرداخت است تا مشمول مازاد بر پرداخت سال آینده نشوید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما شماره حساب را از شعبه احکام بخواهید و از طریق رئیس اجرای احکام دستور پرداخت بگیرید و نسبت به واریز وجه از طریق بانک مربوطه اقدام و فیش را در پرونده بگذارید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

حضوری برو شماره حساب سپرده دادگستری بگیر و واریز کن

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه اجرای احکام موضوع را پیگیری کنید