مشاوره حقوقی رایگان - آیا خسارت تاخیر تادیه طبق قانون جدید حذف یا تغییراتی در آن ایجاد شد؟

با سلام و احترام
آیا خسارت تاخیر تادیه طبق قانون جدید حذف یا تغییراتی در آن ایجاد شد؟
طبق شنیده ها گویا گروهی مسئول رسیدی به این امر شده برای حذف یا تغییرات

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر خسارت تاخیر تادیه به قوت خود اگر مطابق قانون مطالبه شده باشد باقیست

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

تاخیر تادی صرفاً در پول رایج مملکت بنا به شرایطی قابل مطالبه است، لذا نیاز به توضیحات بیشتر شما در این خصوص و اخذ راهکار قانونی می‌باشد که بهتر است از طریق دادراه با بنده تماس بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خسارت تأخیر تأدیه به قوت خود باقیست و تغییری حاصل نشده است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خسارت تاخیر طبق بخشنامه رئیس دادگستری کل استان تهران باید براساس شاخص سالانه محاسبه شود و نباید براساس شاخص ماهانه محاسبه کنند.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند.
حذف نشده است اگر شرایط قانونی آن مهیا باشد