مشاوره حقوقی رایگان - تجدید نظر خواهی

با سلام و احترام
آیا در مهلت 20 روزه که مهلت برای تجدید نظر داریم مشابه بقیه شکایتها ابتدا دادخواست خودمونو تو دفاتر قضایی ثبت کنیم و منتظر ابلاغیه از دادگاه جهت رسیدگی شویم و در جلسه رسیدگی مدارکمونو ببریم و از خودمون دفاع کنیم.
و یا خیر تو در همان مهلت 20 روزه باید دفاعیات و مستندات خودمونو کامل با ارسال لایحه از دفاتر قضایی ارسال کنیم
ممنون و سپاس از شما سروران گرامی

پاسخ ها :

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
خیر ممکن است در مرحله تجدید نظر جلسه ای تشکیل نشود.
هم زمان با ارسال دادخواست تجدید نظر دلایل و مدارک و لایحه ارسال کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در دادگاه تجدید نظر جلسه حضوری تشکیل نمی‌شود مگر اینکه خود دادگاه صلاح بداند

شما می‌بایست در مهلت 20 روزه درخواست تجدید نظرخواهی را خود را تقدیم نمایید و الا رای قطعی می‌شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در همان مهلت 20 روزه بایستی دفاعیات و مستندات خودتان را به نحو کامل از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ابتدا باید بدانیم که مرجع تجدید نظر شما کجاست و آیا پرونده شما حقوقی است یا کیفری از مراجع قضایی است یا مراجع غیر قضایی؟ لذا نیاز به توضیحات بیشتر شما بوده و در این خصوص می‌توانید از طریق دادراه جهت اخذ راهکار قانونی با بنده تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
همه مدارک خود را به دادخواست تجدیدنظر ضمیمه کنید