مشاوره حقوقی رایگان - اثبات شهادت کذب شاهد

سلام من پارکینگی رو به عنوان اختصاصی از سازنده ساختمان قولنامه ای خریداری کردم که ایشان باگذاشتن ماشینش پشت ماشین بنده برای من مزاحمت ایجاد میکند با رای کارشناس و نقشه کش که به نفع ما صادر کردن ایشون ادعا میکنند که زمان نوشتن متمم قولنامه 3تاشاهد بودن که ایشون گفتن باهماهنگی هم پارک بشود در غیر اینصورت فسخ قرار داد درحالیکه که یک شاهد بیشتر زیر قولنامه رو امضا نکرده
من چطور میتونم ثابت کنم که شاهدانش شهادت کذب دادند

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند گفتگوی متقابل است تا راهنمایی شوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می بایست از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت نمایید ادله خود را ارائه دهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام باید در دادگاه شهود را به چالش بکشید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ایشان نمی‌تواند برای شما مزاحمتی ایجاد کند و ملزم به تعهدات خود است، می‌توانید جهت راهکار مناسب قانونی از طریق دادراه با بنده تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی مفاد قرارداد است
شما می بایست شهود را جرح نمایید

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام شهود را در جلسه دادگاه سوال کنید و به چالش بکشید