مشاوره حقوقی رایگان - نقض رای دادگاه کیفری

بابت ضرب وجرح عمدی که شاکی پرونده بودم. دادگاه رای قطعی به دیه داد. رای دادگاه کیفری اینگونه صادر شده است:
شاکی جهت اثبات ادعای خود به گواهی پزشکی قانونی و یک نفر شاهد استناد نمودند و علاوه بر این متشاکی در خلال اظهاراتش اجمالا به درگیری اذعان داشتند ولی منکر ضرب شاکی شدند فلهذا دادگاه با عنایت به وجود لوث و به درخواست شاکی قرار اتیان سوگند صادر و شاکی قسم یاد نمودند ضرباتی که در گواهی پزشکی قانونی قید گردیده است توسط ضربات متشاکی به وی وارد شده است فلهذا دادگاه باتوجه به شکایت شاکی وگزارش کلانتری وگواهی پزشکی قانونی وشهادت شاهد واحد و اتیان سوگندازسوی شاکی ودفاع غیرموثرمتشاکی بزهکاری مشارالیه رامحرزومسلم تشخیص واستنادابه مواد709و714ازقانون مجازات اسلامی ومواد374و375و427و431و433ازقانون آیین دارسی کیفری حکم به محکومیت متشاکی به دیه را داده است رای صادره حضوری وقطعی است.
حالاسوالم این است که باتوجه به اخذ دیه و مختومه شدن پرونده و این که ضارب من را واقعاکتک زده بوداگرمتشاکی با مدارکی شکایت کندوشهادت شاهدبنده رامثلابه علت کذب بودن اثبات کندوبعدا نیز با ماده474قانون آیین دادرسی کیفری اعاده دادرسی کند با توجه به این که متشاکی دردادگاه درخلال اظهاراتش اجمالا به درگیری اذعان کرده ولی منکر ضرب شاکی شده است (متشاکی دردادگاه گفته بود در آن روزشاکی من را کتک زده است ومن شاکی را کتک نزده ام)وباعنایت به وجودلوث وصدورقراراتیان سوگند آیا کل رای صادره دادگاه کیفری دردیوان عالی نقض میشودیاخیر؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بعد از لوث و ایجاد قسامه و صدور رای، دیگر شکایت متصور نیست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به منظور ارائه پاسخ مناسب حقوقی نیاز به بررسی مدارک مربوط به موضوع مطروحه می‌باشد.