مشاوره حقوقی رایگان - ماده 101 شهرداری

سلام ما محله مون زمین تفکیکی مالکانه قبلا ساخته شده ولی معابر به اسم شهرداری نشده الان برای گرفتن جواز از شهرداری اقدام کردم شهرداری گفته خودت باید مالک اصلی زمین رو قانع کنی بیاد معابر به اسم شهرداری بزند الان مالک هم امتناع میکنه من از طریق دادگاه میتونم اقدام کنم که مالک رو دادگاه مجبور به این کار کند؟ ممنون میشم جواب بدید. (ماده 101 شهرداری)

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اصولاً خیر نمی‌توان مالکی را مجبور نمود که در ملک خود یا از ملک خود تصرفاتی که مایل نیست انجام دهد مگر اینکه قوانین حکومتی باشد