مشاوره حقوقی رایگان - درخواست اعسار چک برگشتی

با سلام ، روزبخیر ، پدر بنده مبلغی رو به فروشنده ای بدهکار بودند که به دلیل عدم توان پرداخت چک ایشان برگشت خورده است ، اکنون پدرم فوت نموه اند ، و پرداخت آن مبلغ بر گردن وراث وی افتاده ، وراث نیز هیچ کدام توان پرداخت مبلغ را نداشته و پدر هم بجز یک خانه اموال دیگری نداشته ، در ابلاغیه به وراث فرصت ارائه مال داده شده است که به دلیل نداشتن مال بجز خانه ، خانه اکنون توقیف شده ، درخواست اعسار دادیم ، سوالم اینه که آیا پذیرفته خواهد شد ؟ اگر پذیرفته شود میشود درخواست رفع توقیف ارائه نمود ؟ باتشکر

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

در تسویه حساب با متوفی، پرداخت طلب بر ارث بری مقدم است و اگر پول جور نشه خانه به مزایده میرود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اعسار خود را تقدیم نموده و مطابق ادله موجود پس از تعیین میزان سهم هر یک از وراث دفاع نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون مبلغ چک از اموال متوفی
پرداخت خواهد شد و ملک به مزایده گذاشته خواهد شد و ..