مشاوره حقوقی رایگان - تهدید هنگام مستی

سلام. شخصی از مردی هنگامیکه مست بوده عکس گرفته و متاسفانه تو عکس ها زن رسپی هم موجوده، ولی چون شخص مست بوده یادش نمیاد تو چه شرایطی عکس گرفتن. و الان با عکس ها تهدید میشه که باید مغازه تو به ما بدی وگرنه به خانوادت میگیم، و چون به خواسته شون تن نداده، به زن و بچه اش گفتن و الانم با محل کار و خانواده داماد و ... تهدیدش میکنن. این فرد باید چی کار کنه. اگه شکایت کنه خودش بخاطر مستی بازخواست میشه یا نه؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

حتما بابت تهدید و مزاحمت و اخاذی و انتشار عکس با استناد به دلایل طرح شکایت کنید.

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

مستی با عکس تنها اثبات نمی شود، شکایت اخاذی کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس تحت عنوان تهدید به افشای اسرار خصوصی دیگران قابل شکایت و پیگیری است.

متنی تخصصی تنظیم گردد