مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قولنامه دست نویس خودرو

سلام وقت بخیر
بنده 48 ساعت قبل یه ماشین معامله کردم ،فروشنده بشرط سالمی داد بهم و تعمیر کار هم گفت سالمه ماشین ،یه قولنامه دستی هم نوشتیم که فقط مبلغ ماشین و پیش پرداخت داخلش نوشته شده ،الان متوجه شدم ماشین روغن سوزی دارد و میخواهم معامله را فسخ کنم ولی فروشنده قبول نمیکند آیا میتوانم بصورت قانونی اقدام کنم ؟

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
جهت بررسی امکان فسخ قرارداد باید متن قولنامه بررسی و سپس اظهار نظر شود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به فروشنده اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست تایید فسخ قرارداد بدهید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول اظهارنامه فسخ بعد دادخواست تایید فسخ

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
امکان فسخ قرارداد وجود خواهد داشت
شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید
و بعد اظهارنامه برای فروشنده ارسال نمایید
و سپس دادخواست تنفیذ فسخ قرارداد اقامه نمایید و به خیار عیب و تدلیس استناد نمایید

با شرایط خاصی ، شما می توانید قرارداد را فسخ ننمایید و فقط مطالبه خسارت را مطرح نمایید
و ...