مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله خودرو به علت عیب

با عرض سلام خدمت اساتید بزرگوار و با آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما عزیزان:
احتراما؛معروض میدارد اینجانب یکدستگاه خودرو پژو 405 GLX خریداری نموده ونسبت به تنظیم مبایعه نامه بین خودمان و بطور دستی اقدام کردیم بنده خودرو را ساعت 10 شب تحویل گرفتم که صبح متوجه شدم خودرو ایراد فنی در سیمکشی پشت آمپر، کشش فرمان به چپ، ایراد اکسل و... دارد و علاوه از اینها در زمان بازدید گفته بودند خودرو دارای سیستم صوتی و ضبط پایونر میباشد که الان بازش کرده اند و با این اوصاف قیمت خودرو نیز گرانتر داده اند،حال با عنایت به موارد فوق اینجانب چطور میتوانم معامله را فسخ و پولم رو پس بگیرم؟آیا در صورتی که مراحل دادگاه زمان بر باشد پول پرداختی اینحانب شامل تاخیر تادیه میشود؟ با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا دادخواست تامین دلیل بدهید بعد از تایید کارشناس اگر کارشناس تایید کرد می توانید یا معامله را فسخ کنید یا اینکه خسارت عیب خودرو را دریافت کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا تامین دلیل نمایید و سپس دادخواست دهید