مشاوره حقوقی رایگان - سرقت طلا در طلافروشی

سلام من حلقه نامزدیم رو تو طلافروشی گم کردم به صاحب مغازه مشکوک هستم و ایشون میگن که دوربین مداربسته خراب هست. بنظرتون راهی برای اثبات دزدی هست؟ نداشتن دوربین جرم محسوب میشود؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام گم کردن با سرقت دو مقوله کاملا جداگانه هستند اگر هیچ دلیلی بر سرقت وجود ندارد شکایت کیفری نکنید به دو دلیل اول اینکه چیزی اثبات نمی‌شود و دوم اینکه ممکن است ایشان به جرم افترا از شما شکایت کیفری کنند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به اتحادیه مراجعه نمایید اگر ایشان ملزم بوده که دوربین نگه دارد می‌توانید شکایت کنید اما در هر صورت جنبه کیفری جرم حلقه می‌بایست اثبات شود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اینکه طلا فروش فرموده است دوربین طلا فروشی من خراب است به لحاظ ی غیر منطقی به نظر می‌رسد می‌توانید شکایت کنید و تامین دلیل از طریق بازبینی دوربین طلافروشی مطابق دستور قضایی نمایید طلا فروش ملزم به ارائه فیلم دوربین است قبل از آن بهتر است از طریق دادراه با بنده جهت راهکار مناسب تماس بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق اتحادیه طلافروشان دست به کار شوید تا واحد مربوطه را ملزم به ارائه فیلم دوربین مداربسته خود کند.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

_اثبات ربودن با توجه به عدم وجود دوربین و شاهد سخت است.
_خیر جرم نیست.