مشاوره حقوقی رایگان - اضافه کاری اجباری

سلام
بنده نیروی رسمی قطعی دانشگاه در واحد انتظامات زیر مجموعه حراست هستم
ساعت کاری شیفتی 8_16
مسئول مستقیم علاوه بر ساعت کاری در طول ماه 5شیفت 8ساعتی رو تعریف کرده،با این منطق که ساعت کاری کم میکنید و باید بیایید
و افرادی که قصور دارند رو به هیئت تخلفات اداری میفرسته
چاره چیه؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایستی موضوع را از ارگان مربوطه پیگیری نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع مشمول قوانین حین استخدام و تعهدات ضمن خدمت شما می‌باشد علی ایحال می‌توانید از طریق اداره کار موضوع را پیگیری فرمایید